Annas liv: Border Collies & Får!

Annas liv: Border Collies & Får!

Om bloggen:

Den här bloggen handlar lite om mig, mitt liv med får och hundar och allt annat som kommer till.

23 maj 2015

min dagPosted by Anna Sat, May 23, 2015 20:53:34
Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg..
Men kände att idag kan jag göra det!

Har idag, lördag, varit på Haninge djurklinik för röntgen av höfterna på både Spot och Zac, dom kunde självklart inte säga något om bilderna, men det såg iaf bra ut, så får väl vänta ett par veckor för bokstavssvar från SKK.. ;)

Det finns ju en anledning till att jag inte har skrivit så mycket på senaste tiden..
Det har blivit, om möjligt, ännu svårare med den förbannade jävla hjärnskada jag har..
Mina knäreflexer är överaktiva, jag vet att det beror på en skada på hjärnstammen, men vill gärna veta hur jag ska få dom att sluta vara så "känsliga". Dom reagerar av att bara mina hundar går emot mina knän, vilket är jobbigt, men är nu, 2 år efter skadan relativt van, eller jag håller mer koll så att inte mina knän kommer i närheten av mina hundar.
Det har ju länge känts som "tusen nålar" i höger handen, än mer för två år sedan, men trodde att det skulle försvinna men nej, troligtvis har det med samma sak att göra som mina knän. Det är relativt "vanligt" vid svårare hjärnskador, så den här gången hoppas jag att den här läkaren jag ska träffa om några veckor lyssnar på mig och kan hjälpa mig. Jag får väl hoppas på det!

Fåren har varit lite stressade när jag vallar på dom, vet inte om det är för att jag en gång råkade tappa Zac i vintras så han sprang lite väl fort. Men vallar nu, på inrådan av Jonas G, bara med Froy och bara försiktigt, har gjort det i två dagar nu, dom var lugnare redan idag, så han ska få bara valla ett par veckor, så hoppas jag att dom sköter sig bättre ;)

J
ag tänkte att jag chansar, det var många anmälda redan långt innan tävlingen, men vill inte åka så långt, måste hålla ner bensinkostnaderna liksom. Så Froy blev anmäld till IK2 på första helgen i Juni, han kom med på söndagen, många bortlottningar men glad att jag kom med en av dagarna. Jag har helt tappat intresset av att starta SM, visst skulle det vara kul, särskilt i år när SM går där >SM-kvalet var förra året.
Så jag får väl vinna, eller hoppas på att det dyker upp en tävling relativt nära innan den 15 juli.. ;) annars får jag bara skita i det helt enkelt! Så allvarligt är det inte... ;)